Contact en tarieven

Guasha stenen
De behandeling
Guasha behandeling voor mensen

Een behandeling duurt bij mensen 50 á 60 minuten en kost €35,00. Het aantal behandelingen wat nodig is hangt af van verschillende factoren: Is een behandeling specifiek op 1 of op meerdere klachten gericht, of preventief, of is de behandeling vooral gericht op ontspanning? Ook speelt de duur van de aanwezigheid van de klachten een rol. Als er meerdere behandelingen gewenst zijn is het doorgaans aan te raden om af te spreken met tussenpozen van 1 á 2 weken, afhankelijk van het doel van de behandeling.

De behandeling vindt plaats in Woudenberg.

Guasha behandeling voor paarden

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost € 35,00.  Het aantal behandelingen wat nodig is hangt af van verschillende factoren: Is een behandeling specifiek op 1 of op meerdere klachten gericht, of preventief, of is de behandeling vooral gericht op ontspanning? Ook speelt de duur van de aanwezigheid van de klachten een rol. Als er meerdere behandelingen gewenst zijn is het doorgaans aan te raden om af te spreken met tussenpozen van 1á 2 weken, afhankelijk van het doel van de behandeling.

De behandeling voor paarden vindt op de locatie waar het paard gestald is plaats, met maximale reisafstand van 25 km vanaf Woudenberg.

Reiskosten

Ik bereken vanaf 10 kilometer €0,19 per ( enkele) kilometer vanaf Woudenberg.

Contact

MOMENTEEL HEB IK HELAAS NIET DE MOGELIJKHEID OM NIEUWE KLANTEN AAN TE NEMEN . Ik kan u wel verwijzen naar mijn collega Ariadne van de Wetering, zij werkt 10 km van mijn locatie vandaan. Zij is bereikbaar via www.soepelerbewegen.nl

Voor het ( vrijblijvend) opvragen van informatie over guasha of het maken van een afspraak ben ik via onderstaand mail adres of via het contactformulier te bereiken.

Mariël Muis – vd Kraats

info@losenfit.nl

contactformulier: